Association Nord Sud Action

Moulay Noamane Belghiti és un empresari establert a Tànger. A banda de promotor immobiliari és el secretari general de l’Associació Nord Sud Action, la qual està compromesa amb la promoció el turisme a la zona sud del Marroc. Belghiti, en una conversa amb larepublicacheca.cat, ha destacat les potencialitats de Dahkla. Una regió del sud marroquí que està fent una aposta importantíssima pel turisme sostenible i per la creació d’infraestructures necessàries perquè esdevingui una regió atractiva pels inversors, tant en l’àmbit nacional com internacional.

lire la suite :N. BELGHITI: Dahkla ha d’apostar pel desenvolupament sostenible | Diari La República Checa (larepublicacheca.cat)

Partager cette publication

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email